If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Колеги, някой да знае нещо за тази, освен че преди 2-3 седмици стартира на 4 700лв? http://www.cars.bg/c398320
Да стартира даже на 4900 ако не се лъжа. Имах намерение да я гледам, но после си дадох сметка, че боядисването, облсужването и прочее едно 2500 са излетяли и се отказах. Освен това долу мокета е съдран при педалите - вижда се. Струва ми се от снимките, че конкретния екземпляр не е стопанисван грижливо. Пък и чип 205 коня - да кажем, че е ремапвана в Италия, ама продавача откъде знае дали е така. Не знам .. Па и така като гледам за 3к може и да я спазари някой. Щото в предишната обява пишеше, че след някой ден колата влиза за боя и цената ще и е друга .. а сега хиляда и сто лева надолу .. ?!
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Да стартира даже на 4900 ако не се лъжа. Имах намерение да я гледам, но после си дадох сметка, че боядисването, облсужването и прочее едно 2500 са излетяли и се отказах. Освен това долу мокета е съдран при педалите - вижда се. Струва ми се от снимките, че конкретния екземпляр не е стопанисван грижливо. Пък и чип 205 коня - да кажем, че е ремапвана в Италия, ама продавача откъде знае дали е така. Не знам .. Па и така като гледам за 3к може и да я спазари някой. Щото в предишната обява пишеше, че след някой ден колата влиза за боя и цената ще и е друга .. а сега хиляда и сто лева надолу .. ?!
Да, така пишеше, даже нещо от рода на "цената е нахално ниска", пък падна още
Иначе и на мен ми направи впечатление мокета, но и на моята 147-ца е скъсан по същия начин отстрани, а е на реални 145к. Най-притеснителен е чипа според мен.
...Щото в предишната обява пишеше, че след някой ден колата влиза за боя и цената ще и е друга .. а сега хиляда и сто лева надолу .. ?!
Решил е друго, аз и ти също щяхме да решим същото, особено ако идват кандидати с по 2300 лв. Едно боядисване качва с доста, а кандидатите най-вероятно ще са еднакво платежоспособни.
Не знам кво е решил ама с предишните обяви и писаното се изхвърляше като ... айде да не казвам. Не знам дали е имало кандидати .. нема и да разберем. Най-вероятно му требват кинти спешно а и Алфа не се продава лесно. Купува я човек, който търси такава.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Не знам кво е решил ама с предишните обяви и писаното се изхвърляше като ... айде да не казвам. Не знам дали е имало кандидати .. нема и да разберем. Най-вероятно му требват кинти спешно а и Алфа не се продава лесно. Купува я човек, който търси такава.
Според мен колата си заслужава, стига да се знаят проблемите й, а не както в повечето обяви да обясняват колко е уникална, и че за боя са само 1-2 елемента........
Здравейте колеги, както виждате съм "новоизлюпен" във форума на Алфа Ромео...
Дойде време да сменям сеатчето и се замислям за Алфа ГТ 150 кончета дизел(доста съм изчел от темите във форума свързани с този модел и двигател), принципно твърдо бях решен да не си купя пак дизел, нооо ако ще купувам Алфа ГТ друго освен дизел няма да е. Харесал съм си няколко от мобилето, като мисля да отида и на огледи: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=44ofwa
Тази е от София, не знам дали собственика е от форума...
Другата която съм набелязал е Сливенска: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=44ogwn
Търся кола от частно лице и задължително с кожен салон, като червеното определено ми е любим цвят както си и личи от предложенията Бюджета е около 10 К-максимум 11К, но все пак и обслужване,ремонтче също са включени в паричките.
Искам да ви попитам, ако сте гледали колите да споделите мнение или ако са форумни още по-добре, собствениците да драснат 2 реда на лично.
Червена алфа е класика,бих отишъл да я видя и да я покарам ако търсех такава.Имай предвид,че гт е 147 купе,не вярвам да те изненада с кой знае кви ремонти,успех.
Говорих със собственика на червената алфа, намира се в Нова Загора и има забележки по боята и предната седалка се е разшила...Все още се колебая дали си заслужава да бия толкова път, но пък цената е доста примамлива.
Софийското ГТ ще бъде огледано утре, като се надявам да няма забележки, защото при тази цена ако има и очевадни забележки си е оливане (поне според мен).
Така че, с две думи нищо и половина поне засега
Това с окачването може да е модно при тинейджърите, дето питат: светна една лампа , какво да правя?
Срещнах интересен факт, каталог на Билщайн за 156 1, 9 8в дават б4 амортисьор а за 147 същия мотор б6. Примери още мога да давам.
Сега ти ми кажи : това че на външен вид си приличат частите : означава ли че са еднакви ?
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Това с окачването може да е модно при тинейджърите, дето питат: светна една лампа , какво да правя?
Срещнах интересен факт, каталог на Билщайн за 156 1, 9 8в дават б4 амортисьор а за 147 същия мотор б6. Примери още мога да давам.
Сега ти ми кажи : това че на външен вид си приличат частите : означава ли че са еднакви ?
Бе, не знам за амортисьорите, ама като дигнеш на подемник 56-ца и 47-ца, единствената разлика е в крайното ауспухово гърне
Comment